top of page
Boite cadeau

Koop heel gemakkelijk je Sama Wellness cadeaubonnen  in lijn!  

1. Maak je Sama-account aan of log in

2. Kies de cadeaubon van je keuze  

3. Voer uw veilige online betaling uit

4. Binnen enkele minuten na uw aankoop ontvangt u een betalingsbewijs en een e-mailbevestiging met uw cadeaubon om af te drukken (controleer uw spam!).  

5. Print de cadeaubon om vanuit huis aan te bieden

Al uw aankopen, reserveringen en cadeaubonnen zijn ook op elk moment beschikbaar in uw persoonlijke Sama Wellness-account.

Informatie? Vragen? Bel ons op 0488/66 77 85  ons team helpt u graag verder.


Wil je alsjeblieft? Een moment uit de tijd, uit stress aanbieden aan een geliefde?

Een massage op maat, een schoonheidsbehandeling, een moment van welzijn ... Dit is wat Sama Wellness u biedt!

U kiest de duur van de behandeling of het type behandeling, of het nu voor 1 of 2 personen is, en dan profiteren de gelukkige(n) van hun behandeling in het Sama Wellness centrum van hun keuze!

Chèque cadeaux: À propos de moi

DE MENING

Een goddelijke rugmassage en een pro-team!

J.luan

hoogwaardige afslankbehandeling, het werkt, ik raad dit instituut aan met mijn ogen dicht! dankzij hen verloor ik centimeters en cellulitis!

Y. Michele

Ik ben al jaren een trouwe klant bij Louise, dit instituut is echt goed, aardige en gekwalificeerde schoonheidsspecialisten, altijd zeer goede zorg, ik doe mijn pedicures en mijn harsen. Bedankt aan dit team voor hun vriendelijkheid.

C. Legrand

mijn epilaties zijn altijd nikkel

Meneer Meunier

in het begin een beetje sceptisch over deze nieuwe behandeling waar we zoveel over praten, de Colombiaanse billift. Weggeblazen, ik won in het terugkaatsen en mijn billen zijn mooier dan voorheen.

P. Millan

Beste massage bij Sama Massage Jette.

Suzy B.

Zachtheid en kwaliteit van zorg, zeer professionele ontspannende massage en gezichtsbehandeling ... mmm gouden handen.

Ben F. K

Ik kreeg een cadeaubon om Sama te ontdekken, ik heb de rugmassage en de exfoliatie kunnen testen, een goede hand, een goede ondersteuning op de gespannen gebieden. Een gok op Jette.

S. P

Ontharingen, gelaatsverzorging: TOP! Tot volgende!

Door K. Sabrina

Beste massage in Brussel! Ik hou van deze plek, diepe massage en zo ontspannend?

S. Lisa

Ik was op zoek naar een kamer voor cryo, ik werd zeer goed ontvangen en vooral goed geadviseerd. De resultaten zijn er: het verlies van centimeters.

S. Roux

Uitstekend moment van ontspanning met mijn partner, onze duomassage bij Sama Jette was zeer aangenaam en vooral goed verzorgd. We zullen zeker terugkomen.

A. Jean-E

Microblading perfect gedaan, de schoonheidsspecialiste Lesly is een juweeltje. Advies en vooral luisteren naar mijn wenkbrauwen waar ik te veel van hou!!!!

Sofia G.

Hiel  goed schoonheidsinstituut te Jette.

B. B

zeer effectieve afslankmassage, mijn benen zijn minder gezwollen en mijn cellulitis minder zichtbaar

Faiza h.

duomassage gegeven aan Sama Louise, beste massage ooit. Een gevarieerd menu en vooral heel precies op onze wensen en behoeften

JK

billift: check! Ik moest serieus iets doen en deze behandeling gaf mijn kont een facelift terug!

Vero T.

Zeer goede ontharing, respectvol en schoon.

Helene K.

weinig instituten die suikerontharing aanbieden, hier vond ik charmante schoonheidsspecialisten en mijn ontharing is zeer goed gedaan.

Julie F.

zeer goede plek, een mooie en diepe massage met mijn vrouw, hou van deze duomassage in Brussel voor onze reis.

Fil. NIET

mijn kleine voeten zeggen bedankt, bedankt aan dit vriendelijke en efficiënte team. De pedicure is zeer goed gedaan.

Marie van D.

altijd nikkel, mijn ontharing is onberispelijk! Sama, een referentie in Brussel

Soufian H.

deze ontspannende massage heeft me veel goeds gedaan, ik raad Sama aan omdat de kwaliteit er is! Ik had al weken rugpijn en daar hop zijn al mijn knopen verdwenen...

A. Marouane

zeer goede kapsalon aan Avenue Louise, de kapper is charmant, attent en attent. Ik hou van advies en gepassioneerde mensen. Zeer tevreden klant

K. Myriam

Hier worden we niet in de keten ontvangen, de kapsalon is heel gezinsvriendelijk, mijn Brazilian smoothing is heel goed gedaan, we hebben het gevoel dat we er ons hart in steken. De beste Braziliaanse straightening die ik in Brussel kon doen

bl. Mireille

Sinds enige tijd dat ik deze kapsalon bezoek, heb ik niets te klagen; het haar wordt gesublimeerd dankzij de professionaliteit van de kapper. De producten zijn goed, Kérastase is een maatstaf maar de handen van de kapper maken het verschil hier bij Sama.

Pascal C.

"  Hier is uw ruimte gereserveerd voor getuigenissen. Hier kunt u de getuigenissen van uw klanten over uw laatste prestaties delen. Voeg details over uw klanten toe voor meer geloofwaardigheid en trek uw potentiële bezoekers binnen enkele seconden aan  !  "

P. Millan

gouden handen, mijn gezichtsbehandeling bij Sama Jette was goddelijk. Ik hou ook van hun natuurlijke producten met oosterse tonen

Pater L

Chèque cadeaux: Témoignages
bottom of page