top of page

COLOMBIAANSE BILL LIFT

Hervormt en vormt de billen

De Colombiaanse billift is een niet-invasieve en niet-chirurgische behandeling die de billen veerkracht geeft.

lifting colombien fesses.jpg

1 COLOMBIAANSE BILL LIFT SESSIE

89,99 €

Niet-chirurgische billift in Brussel

Ook wel onder verschillende namen genoemd: Vacuümtherapie of Colombiaanse Butt Lift (niet-chirurgisch), is een niet-invasieve manier om het volume van de billen te vergroten.
 

De vacuümmachine helpt vetcellen naar het gewenste gebied te mobiliseren. Bovendien tilt en pompt het de billen geleidelijk op om ze een afgeronde en esthetische ronding te (her)geven.

De billift (vacuümtherapie) stimuleert de spieren, breekt cellulitis en vetophopingen af, verwijdert gifstoffen en verbetert de lymfedrainage.
 

Vacuümtherapie helpt ook de natuurlijke elasticiteit van de huid te herstellen om de "sinaasappelschil" op de dijen en billen te verzachten.

Deze therapie is pijnloos, veilig en effectief.

De verschillende werkingsmechanismen stimuleren het bloed en bevorderen de lymfedrainage.
De zuignappen worden door onze specialist veilig gehanteerd om de gewenste effecten op het afgebakende gebied te bereiken. Het is natuurlijk mogelijk om het gewenste resultaat in te stellen.

Resultaten:
Het resultaat is VAAK onmiddellijk, maar om blijvend te zijn, wordt aanbevolen om ten minste 6-10 sessies uit te voeren met een snelheid van één sessie per week.
  Afhankelijk van de hoeveelheid vet en de morfologie is het resultaat min of meer snel zichtbaar.

Na het minimum van 6-10 sessies is het raadzaam om 1 onderhoudssessie per jaar te doen, zie elke 6 maanden, om een goed afgeronde curve te behouden.
Verhogen en stevige billen en borsten zonder operatie.
Het verhoogt de flexibiliteit van de huid.
Verbetert de veneuze en lymfatische stroom.
Scrub de opperhuid voor een gladdere huid.
Het stimuleert de dermis en de hypodermis.
Vermindert spierspanning.

 

Indicaties:
Vacuümtherapie is geïndiceerd voor de volgende gevallen:
Gelokaliseerde behandeling van obesitas
Cellulitis behandeling
Behandeling van fibrose na lipo
Billenlift
Borstlift
Lichaamsvorming

 

 

Contra-indicaties:

Kanker, Diabetes, bilimplantaat, zwangere vrouwen, flebitis, huidinfecties.

Voorzorgsmaatregelen die genomen moeten worden na de sessie: gedurende 24 uur zo min mogelijk zitten en op je buik slapen om een goed resultaat te behouden en op een stabiel gewicht te blijven.

 

 

De Billenlift of de Colombiaanse lift (niet-chirurgisch) maakt het mogelijk om het volume van de billen te vergroten zonder operatie.  

Deze procedure is niet invasief, er is geen injectie van vet nodig.

 

Abonnementen:
5 sessies +1 GRATIS: 449,95 €
8 sessies +2 GRATIS: 690 €

Lifting Colombien Fessier: Services

DE MENING

Een goddelijke rugmassage en een pro-team!

J.luan

hoogwaardige afslankbehandeling, het werkt, ik raad dit instituut aan met mijn ogen dicht! dankzij hen verloor ik centimeters en cellulitis!

Y. Michele

Ik ben al jaren een trouwe klant bij Louise, dit instituut is echt goed, aardige en gekwalificeerde schoonheidsspecialisten, altijd zeer goede zorg, ik doe mijn pedicures en mijn harsen. Bedankt aan dit team voor hun vriendelijkheid.

C. Legrand

mijn epilaties zijn altijd nikkel

Meneer Meunier

in het begin een beetje sceptisch over deze nieuwe behandeling waar we zoveel over praten, de Colombiaanse billift. Weggeblazen, ik won in het terugkaatsen en mijn billen zijn mooier dan voorheen.

P. Millan

Beste massage bij Sama Massage Jette.

Suzy B.

Zachtheid en kwaliteit van zorg, zeer professionele ontspannende massage en gezichtsbehandeling ... mmm gouden handen.

Ben F. K

Ik kreeg een cadeaubon om Sama te ontdekken, ik heb de rugmassage en de exfoliatie kunnen testen, een goede hand, een goede ondersteuning op de gespannen gebieden. Een gok op Jette.

S. P

Ontharingen, gelaatsverzorging: TOP! Tot volgende!

Door K. Sabrina

Beste massage in Brussel! Ik hou van deze plek, diepe massage en zo ontspannend?

S. Lisa

Ik was op zoek naar een kamer voor cryo, ik werd zeer goed ontvangen en vooral goed geadviseerd. De resultaten zijn er: het verlies van centimeters.

S. Roux

Uitstekend moment van ontspanning met mijn partner, onze duomassage bij Sama Jette was zeer aangenaam en vooral goed verzorgd. We zullen zeker terugkomen.

A. Jean-E

Microblading perfect gedaan, de schoonheidsspecialiste Lesly is een juweeltje. Advies en vooral luisteren naar mijn wenkbrauwen waar ik te veel van hou!!!!

Sofia G.

Hiel  goed schoonheidsinstituut te Jette.

B. B

zeer effectieve afslankmassage, mijn benen zijn minder gezwollen en mijn cellulitis minder zichtbaar

Faiza h.

duomassage gegeven aan Sama Louise, beste massage ooit. Een gevarieerd menu en vooral heel precies op onze wensen en behoeften

JK

billift: check! Ik moest serieus iets doen en deze behandeling gaf mijn kont een facelift terug!

Vero T.

Zeer goede ontharing, respectvol en schoon.

Helene K.

weinig instituten die suikerontharing aanbieden, hier vond ik charmante schoonheidsspecialisten en mijn ontharing is zeer goed gedaan.

Julie F.

zeer goede plek, een mooie en diepe massage met mijn vrouw, hou van deze duomassage in Brussel voor onze reis.

Fil. NIET

mijn kleine voeten zeggen bedankt, bedankt aan dit vriendelijke en efficiënte team. De pedicure is zeer goed gedaan.

Marie van D.

altijd nikkel, mijn ontharing is onberispelijk! Sama, een referentie in Brussel

Soufian H.

deze ontspannende massage heeft me veel goeds gedaan, ik raad Sama aan omdat de kwaliteit er is! Ik had al weken rugpijn en daar hop zijn al mijn knopen verdwenen...

A. Marouane

zeer goede kapsalon aan Avenue Louise, de kapper is charmant, attent en attent. Ik hou van advies en gepassioneerde mensen. Zeer tevreden klant

K. Myriam

Hier worden we niet in de keten ontvangen, de kapsalon is heel gezinsvriendelijk, mijn Brazilian smoothing is heel goed gedaan, we hebben het gevoel dat we er ons hart in steken. De beste Braziliaanse straightening die ik in Brussel kon doen

bl. Mireille

Sinds enige tijd dat ik deze kapsalon bezoek, heb ik niets te klagen; het haar wordt gesublimeerd dankzij de professionaliteit van de kapper. De producten zijn goed, Kérastase is een maatstaf maar de handen van de kapper maken het verschil hier bij Sama.

Pascal C.

"  Hier is uw ruimte gereserveerd voor getuigenissen. Hier kunt u de getuigenissen van uw klanten over uw laatste prestaties delen. Voeg details over uw klanten toe voor meer geloofwaardigheid en trek uw potentiële bezoekers binnen enkele seconden aan  !  "

P. Millan

gouden handen, mijn gezichtsbehandeling bij Sama Jette was goddelijk. Ik hou ook van hun natuurlijke producten met oosterse tonen

Pater L

cadeautje voor mijn man en mij, een koppels massage, duo massage bij Sama Jette. Puur geluk, we houden van !!!

Melanie C.

Zeer goede ervaring in Sama Louise, duomassage met mijn vriend. Gestresste rugmassage voor haar en diepe weefsels voor mij ... paradijs

DG

Lifting Colombien Fessier: Témoignages
bottom of page